Участь Міловської СВА в експертному обговоренні в рамках проєкту «Залучення громадськості Cходу України до відновлення своїх громад», який підтримується Міжнародним фондом “Відродження”

Дата: 21.12.2023 09:47
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

20 грудня   2023 року  в м. Київ, продовжено серію круглих столів – експертних обговорень за участю представників органів публічної влади, наукової спільноти, громадськості Луганської та Донецької областей. Експертне обговорення проводилось  в рамках проєкту «Залучення громадськості Cходу України до відновлення своїх громад», який підтримується Міжнародним фондом “Відродження”. Проєкт реалізується ГО «Громадська ініціатива Луганщини» у співпраці з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», ГО «Центр політико-правових реформ» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток».

Представник Міловської громади, начальник відділу  економічного розвитку  та інвестиційної діяльності Міловської селищної військової  адміністрації прийняв участь в обговорення питання комплексного  дослідження адміністративно-територіального устрою Донецької та Луганської областей та розробки пропозицій щодо його реконфігурації, спроможності громад.

Головною  метою під час проведення заходу було ознайомлення з  проектом аналітичної записки з проведеного дослідження.

Визначені проблеми і «вузькі місця» в адміністративно-територіальному устрої Донбасу, які можуть негативно позначитися на перспективах його повоєнного відновлення та ефективності публічного адміністрування після деокупації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь