ЗВІТ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 08.01.2024 09:02
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

      Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Стан наповнюваності місцевого матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

   Станом на 05 січня 2024 року наповнюваність місцевого матеріального резерву становить 77,90 % від загальної потреби.

На території Міловської СТГ заплановано після деокупації відкриття восьми пунктів незламності на територіях старостинських округів.

В даний час знаходяться у режимі готовності до відкриття 4 (чотири) пункти незламності та укомплектовані відповідно до постанови КМУ від 17.12.2022 №1401 (генераторами, супутниковими системами Starlink,  електрообігрівачами, тепловими гарматами, булер’янами, мастильними матеріалами).

Від інформаційного агентства «Реінформ» Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України для учнів Морозівського ліцею Міловської селищної ради отримано дитячі книжки «Посібник для дітей старшого віку та учнів початкових класів» з мінної безпеки.  

Робота з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ)

За звітний період в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна надійшло та було опрацьоване 1 інформаційне повідомлення по населеному пункту Міловської громади.

Готуються до підписання проєкти Меморандумів щодо співробітництва у сфері житлово-комунального господарства між Міловською селищною військовою адміністрацією та Лисичанською міською військовою адміністрацією, а також із Сватівською міською військовою адміністрацією.

Робота відділу «Центр надання адміністративних послуг»

На базі координаційного центру Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області начальником відділу «Центр надання адміністративних послуг» Міловської селищної військової адміністрації надано консультацій: – 2, з них 0 - звернення на  електрону пошту: cnap.msva@ukr.net; опрацьовано повідомлень (ДМС та ЕДДР) в РТГ – 1, залишок неопрацьованих повідомлень – 0; актуалізовано даних в РТГ – 2; надано послуг – 2 (витяг з РТГ); відхиллено – 0 (відсутня інформація щодо актуалізації даних суб’єкта звернення).

Інформаційна робота з ВПО

         Проведено  інформаційну  роботу (консультації) в хабах м. Києва з Державною службою зайнятості в Україні  щодо  працевлаштування внутрішньо переміщених осіб області.  Надано роз’яснення щодо отримання додаткової освіти за допомогою ваучерів від державної служби зайнятості. Вивчення діючих безкоштовних державних програм та не державних програм з навчання (за участю міжнародних донорських не урядових організацій).

Робота медичного обслуговування

         Станом на 05.01.2024р з новими лікарями укладено 69 договорів про надання медичних послуг. Проводяться роботи по заключенню нових договорів, в тому числі під час роботи у хабах у м. Київ, м. Тернопіль, м. Хмельницький. Протягом тижня у хабах сімейні лікарі провели прийом мешканців громади і жителів Луганської області.

         27 осіб отримали консультації та 13 особам надано послуги (вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, сатурації (рівень кисню), 45 осіб отримали ліки та вироби медичного призначення (засоби індивідуального захисту).

 Продовжено роботу на ХАБі Попаснянської МВЦА (місто Черкаси, вул. Чехова, 9а, щопонеділка з 12:00 по 14:00); на хабі Товариства Червоного Хреста України за адресою: вул. Центральна, 37 в м. Новоселиця Чернівецької області (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00);на хабі БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за адресою: проспект Соборний, 100 (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00).

         Постійно проводиться робота щодо інформування мешканців Луганської області про відновлення роботи закладу з наданням контактної інформації через об’яви в месенджерах, соціальних мережах, друкованих об’яв в ХАБах  Черкас, Харкова, Києва.

Освітній процес

         На базі гуманітарного хабу Білокуракинської селищної військової адміністрації в м. Житомирі надано психолого-педагогічну допомогу 2  дітям шкільного віку. В напрямку організації дозвілля дітей проведені заняття з англійської мови для дошкільнят. Залучено 3 дітей.

         2 дитини шкільного віку отримали психолого-педагогічну допомогу в центрі ГО « Український тил» в м. Кам’янець-Подільський.

           Організовано  та надано методичне керування  для проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад та мовно-літературних конкурсів учнів Морозівського ліцею Міловської селищної ради. 

         Проведено наступні заходи в Морозівському ліцею:

  1. Підготовка до конкурсу "Об’єднаймося ж, брати мої!";
  2. Підготовка до фотоконкурсу до Дня Соборності;
  3. Вебінар "НУШ: як планувати уроки 5-7 класи" На Урок;
  4. Вебінар "Ефективний розвиток творчого потенціалу вчителя для вдосконалення професійного зростання педагогів " Піфагор.

         Зустріч голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації з психологом на тему ментального здоров’я.        

Наради/семінари. Навчання

- участь у навчальному вебінарі «Роз’яснення механізму розрахунку розміру компенсацій за знищені об’єкти нерухомого майна, запобігання типових помилок при розрахунках»;

- участь в онлайн-вебінарі Мінсоцполітики «Деякі питання забезпечення допоміжними засобами реабілітації, згідно постанови КМУ від 07.12.2023 № 1306»;

- участь в онлайн нараді профільних відповідальних осіб і користувачів РПЗМ, з питань  внесення до РПЗМ інформації (документів) про пошкоджене та знищене нерухоме майно, про осіб, нерухоме майно яких пошкоджено або знищено, шкоду та збитки, завдані внаслідок пошкодження такого майна;

- участь в онлайн-семінарах з підвищення кваліфікації від Кадрової платформи №1 «Кадроленд»;

- участь в онлайн-навчанні Луганським центром соціальних служб з питань ветеранської політики;

- участь в тренінг-проекті "Повернення до дому: перші кроки (безпека спілкування)" ГО ОПФ Правосвіт.

Консультативна робота з громадянами

      Надано консультацій населенню з питань:

- надання соціальних послуг ВПО – 6;

- отримання гуманітарної допомоги – 1;

- відновлення знищених документів - 3;

- з питань отримання матеріальної допомоги мобілізованим територіальних громад Луганської області у період запровадження воєнного стану в Україні –2;

- щодо отримання компенсації за працевлаштування ВПО-1;

- щодо строків проведення ідентифікації отримувачів пенсії ВПО в Ощадбанку-2;

- щодо забезпечення санітарно-курортними путівками деяких категорій громадян-1;

- консультація з приводу одноразової грошової допомоги особам з інвалідністю внаслідок війни та сім’ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України – 2;

- консультації жителям Міловської громади щодо їх звернень до РПЗМ – 4.

 

 

        За консультаціями Ви можете звернутися за номером телефону +380684826800. Вся актуальна інформація розміщена на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації https://milovska-gromada.gov.ua, та на офіційній сторінці facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086575502176


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь