СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ ЗВІТУЮТЬ НАЧАЛЬНИКУ МІЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗА РОБОТУ У 2023 РОЦІ

Дата: 10.01.2024 15:22
Кількість переглядів: 32

        Фото без опису

На апаратній нараді голови Міловської селищної військової адміністрації заслухано звіт проведеної роботи  управління освіти, культури, молоді та спорту у 2023 році.

         В липні 2023 року відновлено роботу управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради.

        Фото без описуФото без опису

З 1 вересня 2023 року відновлено освітній процес в Морозівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Міловської селищної ради – згодом перейменовано у Морозівський ліцей Міловської селищної ради.

         Фото без опису

Задля належного виконання посадових обов’язків та якості надання освітніх потреб придбано ноутбук та багатофункціональний пристрій для Морозівського ліцею. Отримано ноутбук від донорської організації UNHCR (Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців).

         За І півріччя освітнього процесу учні навчального закладу приймали участь у різноманітних конкурсах та отримували призові місця. Учениця 5 класу ліцею стала переможцем Міжнародного багатожанрового конкурсу «На крилах мистецтва» (м. Тернопіль), учениця 11 класу ліцею взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Майбутній науковець -2023». Впроваджено освітній проєкт  «Діалоги про війну» у рамках співпраці з 92 ОМБ ім. І. Сірка.

         Фото без описуФото без описуРозпорядженням начальника Міловської селищної військової адміністрації затверджено склад Молодіжної ради, обрано голову, заступника, секретаря. Голова Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації взяла участь у роботі Форуму Молодіжних рад Луганщини ( м. Дніпро). Утворено топонімічну комісію, визначено перелік вулиць, які підлягають перейменуванню відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». Проведено громадське обговорення. За результатами перейменовано 68 об'єктів топоніміки.

      Фото без опису

   Спеціалістами управління освіти, культури, молоді та спорту надається психолого-педагогічна допомога дітям шкільного віку в рамках укладеного Меморандуму з Білокуракинською СВА. Організовано дозвілля для дітей ВПО на базі ГО «Український тил» в м. Кам'янець-Подільский.

        Фото без опису

За підсумками звітування були обговорені проблемні питання, що виникали під час роботи у 2023 році та шляхи їх вирішення. Підготовлено та затверджено перспективний план роботи на 2024 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь