ВІДДІЛ «ЦНАП»МІЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗВІТУЄ ПРО РОБОТУ У 2023 РОЦІ

Дата: 16.01.2024 10:08
Кількість переглядів: 91

 

Фото без описуФото без опису

Відділ «ЦНАП» як структурний підрозділ було введено в штатний розпис Міловської СВА в липні 2023 року. Розпорядженням начальника Міловської СВА від 04.09.2023 № 101-к на посаду начальника відділу «ЦНАП» Міловської СВА було призначено Кашуту Дмитра Георгійовича. Для подальшої роботи відділу «ЦНАП» Міловської СВА було розроблено та затверджено ряд нормативно-правових документів щодо діяльності відділу «ЦНАП» Міловської СВА, а саме: штатний розпис відділу «ЦНАП», положення про Відділ та Регламент відділу «ЦНАП», інформаційні та технологічні картки з надання 13 адміністративних послуг суб’єктам звернення, у 9 з яких суб’єктом надання є Міністерство у справах ветеранів України, проект стратегії розвитку відділу «ЦНАП» військової адміністрації до 2027 року, плани роботи відділу «ЦНАП» на IV-й квартал 2023 року та щоквартальний на 2024 рік.

Для налагодження організації роботи та забезпечення відділу ЦНАП керівництвом Міловської СВА було придбано та передано необхідну оргтехніку: ключ-токен (електронний USB-ключ), моноблок, ноутбук, МФУ з додатковими картриджами та папером, а також виготовлений пересувний банер Міловської СВА.

Для надання адміністративних послуг населенню начальника відділу «ЦНАП» Міловської СВА підключено до Реєстру територіальної громади та порталу «Дія» з реєстрації повідомлень щодо пошкодженого/знищеного нерухомого майна.

Створено електронну скриньку cnap.msva@ukr.net та визначено контактний телефон відділу: 050-476-31-14 для спрощення процедури надання консультацій населенню громади.

Згідно підписаного Меморандуму про співпрацю у гуманітарній сфері між Міловською СВА Старобільського району та Лозно-Олександрівською СВА Сватівського району Луганської області, затвердженого графіку роботи, відділ «ЦНАП» Міловської СВА здійснює свою діяльність з надання адміністративних послуг на базі координаційного центру для ВПО з Луганської області за адресою: Київська область, Бучанській район, м. Ірпінь, вул.74-ї Стрілецької дивізії, 1. Прийом громадян ведеться щотижнево по вівторкам та четвергам з 10.00 до 15.00, без обідньої перерви.

Фактично відділ «ЦНАП» Міловської СВА розпочав свою діяльність з надання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці з жовтня 2023 року. 

На період підключення до Реєстру територіальної громади було встановлено, що з часу припинення роботи Реєстру ТГ (з 22.02.2022 року) залишились неопрацьованими понад 87 повідомлень мешканців громади, більшість яких було відхиллено внаслідок відсутності інформації та контактів суб’єктів звернення.

За звітний період відділом «ЦНАП» Міловської СВА було опрацьовано понад 100 повідомлень від державної міграційної служби та єдиного державного демографічного реєстру щодо актуалізації даних мешканців громади, надано 65 консультацій, адміністративних послуг - 45, з яких 42 (витяг з РТГ) та 3 повідомлення про ПЗНМ (м.Сєвєродонецьк).

Для проведення актуалізації даних мешканців громади в Реєстрі ТГ та впровадження найбільш «популярних» адміністративних послуг відділом «ЦНАП» Міловської СВА в січні 2024 року заплановано введення таких послуг як: реєстрація місця проживання, реєстрація місця проживання дитини до 14 років, зняття з місця проживання дитини до 14 років, реєстрація місця перебування. З цією метою вже підготовлено та затверджено пакет документів щодо впровадження зазначених послуг населенню.

Повідомляємо, що частина із зазначених адміністративних послуг є платними, адміністративний збір складає (1,5 відсотка прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року)45.42 грн., у разі порушення терміну реєстрації (2,5 відсотка прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року) 75.70 грн., нормативні підстави: ст.6 Закону України від 02.06.2023 року № 1871-IX «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні».

 

Розрахунковий рахунок для внесення плати:

Отримувач: ГУК у Луганській області/22012500 ЄРДПОУ:37991110

Казначейство України (ЕАП)МФО: 899998,

Рахунок:UA268999980334149879010012459

Плата за надання інших адміністративних послуг

 

За звітний період відділом «ЦНАП» Міловської СВА опрацьовано 102 кореспонденції, з них 19 від міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, 20 від Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації, 8 - Старобільської районної військової адміністрації. Всі отримані  листи начальником відділу «ЦНАП» Міловської СВА було вчасно опрацьовано та надано відповіді у визначені терміни.

Окрім зазначеного начальником відділу «ЦНАП» було прийнято участь у понад 20 вебінарах, пройдено 4 курси онлайн-навчання з них 3 на платформі Дія-центрів та отримано сертифікати за напрямками: «Як надавати адміністративні послуги»; «Навички фахівця сучасного ЦНАП»; «Онлайн-курс для навчання адміністраторів послуги єМалятко» та 1 платформі Дія.Освіта «Цифрові технології для людей з інвалідністю».

Також  прийнято участь у розвантажуванні гуманітарної допомоги  для ВПО Луганської області спільно з представниками Координаційного центру Лозно-Олександрівської СВА та у проведенні заходів: Дня Захисника та Захисниць України, при взаємодії з КЗ «Попаснянський центр реабілітації осіб з інвалідністю «Лелека» на базі координаційного центру Лозно-Олександрівської СВА; майстер-класі з виготовлення новорічних прикрас для дітей внутрішньо-переміщених осіб Луганщини.

 

Шановні мешканці Міловської громади!

Додатково нагадуємо, що Ви можете звернутись до відділу «ЦНАП» Міловської СВА та отримати адміністративні послуги за адресою: Київська область, Бучанський район, м. Ірпінь, вул.74-ї Стрілецької Дивізії, буд. 1, (щотижнево по вівторкам та четвергам з 10.00 до 15.00 ), а також проконсультуватись звернувшись за телефоном: 050-476-31-14 або написавши листа на електронну скриньку: cnap.msva@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь