ЗАХІД ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ДЛЯ ДІТЕЙ З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ З ЛУГАНЩИНИ

Дата: 19.01.2024 12:39
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

18.01.2024 напередодні святкування Дня Соборності України на базі Координаційного центру Лозно-Олександрівської СВА при взаємодії з КЗ «Попаснянський центр реабілітації осіб з інвалідністю «Лелека» відбувся патріотичний захід для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганщини до проведення якого долучився начальник відділу ЦНАП Міловської СВА Дмитро Кашута.

Фото без описуФото без опису

Cеред запрошених гостей були присутні захисники з танкового батальйону бригади «РУБІЖ», які завітали на свято та «дитячи» поліцейські - поліцейські ювенальної превенції Ірпінської громади, які не менш заслуговують поваги і вдячності за їхню службу і професіоналізм.

Фото без описуФото без опису

У програмі святкового заходу було багато цікавого: написання листів з теплими словами для наших захисників і захисниць, плетіння оберегів, браслетів, розпис фарбами поробок у вигляді мапи України, співання українських пісень та проведення різноманітних конкурсів. Всі учасники були у захваті від незабутніх вражень.

Розписані поробки, листи та обереги діти подарували нашим захисникам з танкового батальйону бригади «РУБІЖ» та ювенальним офіцерам поліції, які завітали на свято.

Фото без описуФото без опису

По закінченню проведення святкового заходу окрім позитивних емоцій малеча отримала від організаторів Лозно-Олександрівської СВА та начальника відділу ЦНАП Міловської СВА Дмитра Кашути набори солодощів та фрукти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь