В багатоповерхівках Лисичанська зрізали радіоатори, при поверненні до Рубіжного містяни виявляють в квартирах будівників-гастролерів, до Невського завезли хліб за запропонували евакуюватися

Дата: 20.01.2024 09:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Попри обстріли, яких росіяни завдали в напрямку Невського, до жителів цього звільненого села вдалося доставити хліб та, задля безпеки, роздати його поадресно. Крім того, наші поліцейські учора задокументували воєнні злочини росіян. Протягом місяця в населеному пункті значно зросла кількість руйнацій житла – залишатися там вкрай небезпечно», – вкотре наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

15 разів окупанти штурмували наші позиції в Серебрянському лісі та в районі Білогорівки, але прорвати українську оборону ворогу не вдалося.

Втім, противнику вдається дещо інше. У тилу. До прикладу, проанонсувати ще наприкінці вересня увімкнення централізованого опалення в Лисичанську. А потім, за його відсутності, посеред зими вирізати радіатори в багатоповерхівках в центрі міста. Хоча місцеве населення все ще сподівається і чекає.

Півтора роки хоч на якесь відновлення очікували рубіжани. Багато з них, із числа тих, хто залишився, вже знайшли, де в навколишніх селах можна пережити зиму. Але повернувшись до міста, вони виявляють у своїх квартирах гастролерів. Останнім, звісно що, байдуже, де зупинитися. Обрали серед вцілілих домівок найбільш затишні і облаштовані, не зважаючи на відсутність цього житла в переліку маневрового фонду.

Луганська обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь