УЧАСТЬ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗДОРОВ'Я МІЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ В ОН-ЛАЙН НАРАДІ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ЗА УЧАСТЮ КАТЕРИНИ БЕЗГИНСЬКОЇ

Дата: 24.01.2024 11:46
Кількість переглядів: 68

Фото без описуФото без опису

23.01.2024 року керівники закладів охорони здоров’я Міловської селищної ради Олена Чумакова та Вікторія Любарець прийняли участь в on-lіne нараді  департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації за участю заступника голови Луганської облдержадміністрації Катерини Безгинської. 

На нараді розглянуто питання стосовно виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 грудня 2023 року «Щодо профілактики, ранньої діагностики та лікування злоякісних новоутворень». 

Катериною Безгинською зазначено, що відповідно до рішення РНБО у  тримісячний термін буде розроблено та затверджено Національну стратегію контролю злоякісних новоутворень на період до 2030 року. З метою затвердження  Регіональної стратегії контролю злоякісних новоутворень  необхідно вже сьогодні визначити основні цілі та надавати пропозиції.

Керівником КНП ЛОР «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» Євгеном Хамчичем  та його заступником Галиною Паніною окреслено велику значимість ранньої діагностики та лікування злоякісних новоутворень саме для пацієнтів, які виїжджають з окупованих територій та потерпають від стресових ситуацій на тлі військової агресії.  

Експертом сімейної медицини департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації  Олександром Антоненком озвучено статистичні данні, які свідчать про кількість наднебезпечних онкозахворювань та визначено головні методи ранньої діагностики найпоширеніших злоякісних новоутворень.

За підсумками наради будуть підготовлені та надані до виконання протокольні доручення заступника голови Луганської облдержадміністрації Катерини Безгинської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь