ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ МІЛОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ АНГЕЛІНИ НОВІКОВОЇ ТА ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН І ПРАВА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ДАР'Ї ЛЕБІДЬ (М. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ)

Дата: 24.01.2024 14:32
Кількість переглядів: 64

Фото без описуФото без опису

24 січня 2024 року відбулась зустріч голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації Ангеліни Новікової та голови студентської ради факультету міжнародних відносин і права Хмельницького національного університету Дарʼї Лебідь щодо реалізації спільних ініціатив, спрямованих на всебічний розвиток активної молоді.

Молодь завжди мала вплив на обрання пріоритетних напрямків розвитку суспільства і держави. Ми відкриті до ініціатив, які будуть сприяти процвітанню як Міловської громади , так і нашої країни. Ця зустріч стане основою, яка дозволить нам плідно співпрацювати на благо Перемоги.

Голова студентської ради факультету міжнародних відносин і права Хмельницького національного університету Дарʼя Лебідь та голова Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації Ангеліна Новікова домовитися про координацію дій щодо подальшого розвитку молодіжного руху. Зокрема, про проведення просвітницьких, культурних заходів щодо реалізації молодіжної політики. Спільні зусилля сприятимуть становленню та самореалізації молоді, формуванню організаторських навичок та лідерських якостей, активної громадянської позиції.

Дякуємо голові студентської ради факультету міжнародних відносин і права Хмельницького національного університету Дарʼ ї Лебідь за співпрацю!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь