ГОЛОВНЕ ЗА ТИЖДЕНЬ:ІНФРАСТРУКТУРА, ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ , ОБОРОННА ТА ЦИВІЛЬНА СФЕРА

Дата: 29.01.2024 11:46
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

ІНФРАСТРУКТУРА, ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ,ОБОРОННА ТА ЦИВІЛЬНА СФЕРА

Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Стан наповнюваності місцевого матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

   Станом на 26 січня 2024 року наповнюваність місцевого матеріального резерву становить 77,90 % від загальної потреби.

На території Міловської СТГ заплановано після деокупації відкриття восьми пунктів незламності на територіях старостинських округів.

В даний час знаходяться у режимі готовності до відкриття 4 (чотири) пункти незламності та укомплектовані відповідно до постанови КМУ від 17.12.2022 №1401 (генераторами, супутниковими системами Starlink,  електрообігрівачами, тепловими гарматами, булер’янами, мастильними матеріалами).

         Протягом минулого тижня була проведена робоча нарада під головуванням начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Міловської СВА з підпорядкованими підприємствами, установами та організаціями, які виїхали на підконтрольну Україні територію та зареєстровані на відповідній адміністративній території про стан військового обліку на території Міловської селищної територіальної громади.

         На нараді розглянуті питання щодо:

- виконання рішень Ради оборони Луганської області;

-виконання протокольних доручень Луганської обласної державної адміністрації;

-організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних у 2024 році відповідно до вимог Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від ” від 30.12.2022 № 1487;

-виконання заходів, передбачених Порядком бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76;

-контролю за дотриманням призовниками і військовозобов’язаними встановлених правил військового обліку;

- підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового облік;

- здійснення оповіщення і забезпечення прибуття всіх військовозобов’язаних працівників до районних ТЦК та СП (їх структурних відділів) з метою уточнення військово-облікових даних, проходження медичного огляду. Не допускати випадків фіктивного звільнення працівників з метою уникнення ними мобілізації;

- проведення активної рекламно-агітаційної та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців громади на базі гуманітарних хабів щодо виконання громадянами України конституційного обов’язку із захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності держави, у тому числі шляхом розповсюдження інформаційних матеріалів (плакатів, банерів, брошур) та розміщення на Інтернет-ресурсах.

         Особливу увагу було приділено переліку заходів щодо поліпшення стану військового обліку в межах Міловської СТГ у 2024 році та завданням щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території Міловської СТГ у 2024 році, а також доведено до відома план проведення перевірок стану військового обліку громадян України на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Міловської селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області у 2024 році.

Робота з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ)

За минулий тиждень до Реєстру пошкодженого та знищеного майна надійшло 2 інформаційних повідомлення по населеним пунктам Міловської громади. Дані звернення внесено до відповідного реєстру та були опрацьовані належним чином.

Робота відділу «Центр надання адміністративних послуг»

На базі координаційного центру Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області начальником відділу «Центр надання адміністративних послуг» Міловської селищної військової адміністрації надано консультацій: – 2, з них 0 - звернення на  електрону пошту: cnap.msva@ukr.net; опрацьовано повідомлень (ДМС та ЕДДР) в РТГ – 5, відхиллено – 0 (відсутня інформація щодо актуалізації даних суб’єкта звернення), залишок неопрацьованих повідомлень – 0; актуалізовано даних в РТГ – 5; з зняття з реєстрації місця проживання (в наслідок зміни місця проживання) 1, зміна імені/документа (паспорт ID) – 1, інше – 3; надано послуг – 5 (витяг з РТГ).

Консультації населенню по даним напрямкам

- щодо оформлення документів членам сімей військовослужбовців, які загинули або пропали безвісти при проходженні військової служби-1 особа;

- щодо звернень до РПЗМ жителів громади – 2;

- щодо призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни( осіб з інвалідністю внаслідок війни,учасників бойових дій,учасників війни) та членів їх сімей- 1 особа;

- щодо витягу з реєстру територіальної громади – 5;

- щодо підтвердження місця реєстрації – 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь