Підтримка наших захисників

Дата: 31.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 83

   Фото без опису

Працівники Міловської селищної військової адміністрації, управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради разом з Головою Ради  з питань внутрішньо переміщених осіб при військовій адміністрації  долучилися до збору та доставки допомоги  бійцям  2 прикордонної комендатури швидкого реагування 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса, які на даний час  тримають оборону на Бахмутському напрямку.

    Голова Ради з питань ВПО – Родченко Юрій Іванович прийняв участь в організації збору коштів на портативний засіб радіоелектронної боротьби (РЕБ). Він допоможе військовим ефективніше виконувати бойові завдання, запускати безпілотники й уражати ворожі позиції , а також фіксувати сигнали ворожих радіостанцій та помічати активність БПЛА противника. Ця станція врятує не одне життя наших хлопців.

   Фото без описуФото без описуФото без опису

Також до українських захисників поїхали смачні домашні страви і випічка, харчові продукти, різні смаколики, батарейки, power-банки, ліхтарики, медикаменти і засоби гігієни, а разом з тим, і тепло сердець та вдячність нашим воїнам за мужність, стійкість, патріотизм і цілодобовий захист кордонів

 Кожен з нас працює на своєму фронті, щоб наша країна трималася єдності. Особливо важко тим, хто на передовій. Вони щодня під стресом, щодня на грані, але не здаються і роблять неймовірне. За їх плечима відчуваємо себе впевнено, маємо можливість втілювати свої плани в життя. І вони завжди раді нашій підтримці. Безперечно, це їх надихає, зміцнює дух.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь