Участь працівників управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради та КП «Міловський центр ПМСД» у тренінгу "Сексуальне насильство, повʼязане з конфліктом (СНПК)"

Дата: 09.02.2024 12:48
Кількість переглядів: 67

Фото без описуФото без опису

 

08.02.2024 року працівники управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради та працівники КП «Міловський центр ПМСД» взяли участь у тренінгу "Сексуальне насильство, повʼязане з конфліктом (СНПК)"

Фото без опису

Метою тренінгу є набуття навички щодо належної ідентифікації різних форм сексуального насильства , пов'язаного з війною /конфліктом (СНПК), здійснення його належного документування, відповідно до міжнародних стандартів та національного законодавства , напрацювання механізму взаємодії щодо надання комплексної допомоги постраждалим від СНПК, зокрема , захисту прав постраждалих , надання їм юридичної , соціальної , медичної , психологічної підтримки, розуміння наслідків СНПК для постраждалої особи та особливостей побудови з нею комунікації /взаємодії.

Пам’ятайте, що повідомити про СНПК можна у будь-який час, а ваше мовчання може мати тяжкі наслідки, залишаючи кривдника непокараним.

Нагадуємо куди телефонувати в разі СНПК

Національна поліція України – 102 або 0 800 500 202 (колцентр поліції).

Урядова гаряча лінія – 1547.

Національна лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації – 116 123 або 0 800 500 335.

Цілодобові безкоштовні телефони довіри – 1500 зі стаціонарного телефона або 044 272 15 00 – з мобільного

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь