Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 11.02.2024

Дата: 11.02.2024 08:28
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

В «лнр» затримують чоловіків на блокпостах та в паспортних столах, у вишах Луганська із 2014 року не готували до знання законів рф, звільнені села – під постійними обстрілами ворога

«Так, вчора від мінометів та артилерії росіян потерпали Невське, Білогорівка та територія Серебрянського лісу. Їх росіяни знищують практично щодня. Як й інші. До прикладу, в Андріївці та Новоселівському не залишилося жодної вцілілої будівлі. Людей в цих двох населених пунктах немає давно. Інші села серйозно пошкоджені. В чотирьох із них залишається цивільне населення», – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

У Сорокиному, Довжанську, Хрустальному, Ровеньках та Антрациті почастішали випадки затримання чоловіків на блокпостах або при отриманні паспорту рф. 

Так би мовити, «відпрацювання» розпочали з півдня регіону.

Запевняють, ніби «заходи безпеки» посилені у зв’язку зі збільшенням дезертирів. Примусова мобілізація під прикриттям.

В окупаційній адміністрації Луганщини заявили, що місцева молодь не готова працювати в органах влади через недостатній рівень знання законодавства рф. Точніше, повну відсутність цих знань. 

Звинуватили в цьому викладачів місцевих вузів, які, починаючи із 2014 року, пристосовували юнаків та дівчат до нікому не зрозумілих і не потрібних законів так званої «лнр». Не перебудували вони освітню програму й після псевдореферендуму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь