СПІЛЬНІ ДІЇ ДО ВЕЛИКИХ ПЕРЕМОГ

Дата: 12.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 89

Фото без описуФото без опису

Міловська селищна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Сприяння та розвитку».

         Метою підписання даної угоди є спільна праця щодо надання житла для тимчасового проживання ВПО Луганської області на базі Волонтерського центру "Гостина" у місті Дніпро.

         Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прихисток забезпечений всім необхідним для комфортного проживання. Обладнані спальні кімнати, встановлені сучасні душові кабіни, доступна кількість пральних машин. Також на базі Волонтерського центру "Гостина" облаштований Дитячий простір, де маленькі переселенці мають змогу проводити вільний час за цікавими іграми та розвагами. Вихователі, які там працюють, влаштовують для малечі тематичні пізнавально-розважальні тижні.

         Для організації освітніх заходів діти забезпечені ноутбуками, що значно полегшує їх навчання та дає можливість виконувати різні проєкти та розвивати свої знання з роботою ПК.

         Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мешканці Волонтерського центру "Гостина" активно допомагають нашим Захисникам. Загалом, плетуть маскувальні сітки та виготовляють «кікімор».

        Робота з облаштування приміщення для проживання ВПО не закінчується. Наразі проводиться ремонт додаткових приміщень, що дасть можливість прийняти ще більше людей, які потребують тимчасового прихистку.

         «Питання щодо забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб Луганщини стоїть на постійному контролі. Перед нами стоїть дуже важлива місія - допомогти нашим людям відновити нормальні умови для проживання, в реаліях сьогодення. Над цим питанням працюємо постійно, не зупиняючись на досягнутому» - зазначила очільниця Міловської СВА Ірина Болткова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь