ГОЛОВНЕ ЗА ТИЖДЕНЬ:МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Дата: 13.02.2024 10:58
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

СОЦІАЛЬНА  СФЕРА

      Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Робота медичного обслуговування

         Станом на 09.02.2024р з новими лікарями укладено 73 договори про надання медичних послуг. Проводиться робота по заключенню нових договорів, в тому числі під час роботи у хабах у м. Київ, м. Тернопіль, м. Хмельницький.

         4 особи отримали консультації та 18 особам надано послуги (вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, сатурації (рівень кисню), 49 осіб отримали ліки та вироби медичного призначення (засоби індивідуального захисту).

         В рамках меморандуму, укладеного між Старобільською та Міловською військовими адміністраціями 15.02.2024 заплановано проведення медичними працівниками КП «Міловський центр ПМСД» заходу, присвяченому Всесвітньому дню онкохворої дитини, метою якого є покращення інформування суспільства про проблеми дитячих онкологічних хвороб.

         Продовжено роботу на ХАБі Попаснянської МВЦА (місто Черкаси, вул. Чехова, 9а, щопонеділка з 12:00 по 14:00); на хабі Товариства Червоного Хреста України за адресою: вул. Центральна, 37 в м. Новоселиця Чернівецької області (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00);на хабі БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за адресою: проспект Соборний, 100 (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00).

         Постійно проводиться робота щодо інформування мешканців Луганської області про відновлення роботи закладу з наданням контактної інформації через об’яви в месенджерах, соціальних мережах, друкованих об’яв в ХАБах  Черкас, Харкова, Києва.

                   Медичні працівники КНП «Міловська ЦРЛ» Міловської селищної ради продовжують надавати психологічну підтримку вимушено переміщеним мешканцям Луганщини. Продовжено інформаційні заходи з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству, що пов’язано зі збройним конфліктом, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі.

         Надаються фахові консультації психолога за допомогою засобів зв'язку, на хабах видають пам’ятки з контактами для звернень постраждалим від насильства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь