Що робити мешканцю Міловської громади, якщо він самостійно не може сформувати витяг з Реєстру територіальної громади через застосунок «Дія»?

Дата: 19.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Витяг з Реєстру територіальної громади – це спеціальний документ у паперовій або електронній формі, який підтверджує відомості про місце проживання чи перебування особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу.

ВПО такий документ допомагає у вирішенні багатьох адміністративних питаннях соціального характеру. Однак в наслідок припинення  функціонування Реєстру Міловської територіальної громади (з лютого 2022 року по вересень 2023 року) не завжди мешканцям громади вдається сформувати його самостійно в електронному вигляді.

Як замовити послугу?

Подати заяву на отримання послуги суб’єкт звернення може особисто або через законного представника. Також можна зробити це, заповнивши заяву на отримання послуги онлайн на сайті: https://diia.gov.ua/

Чому не вдається сформувати витяг в Дії?

Однією із причин може бути відсутність інформації про особу чи її дитину в Реєстрі територіальної громади.

Для усунення цієї проблеми  необхідно зателефонувати за контактним телефоном: 050-476-31-14 адміністратору ЦНАП Міловської селищної військової адміністрації та з’ясувати можливі причини, з яких може бути:

• особа не підтвердила свої дані, тож інформація в Реєстрі відсутня,

• у відомостях Реєстру наявні неточності в реєстраційних даних;

• особа одружилась/розлучилась, змінила паспорт громадянина України старого зразку на ID - карту та не повідомили про ці зміни;

• особа не зареєструвала місце проживання своєї дитини або не підтвердила таку реєстрацію.

Після цього необхідно скористатись послугою актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади, або внесення змін до інформації про особу, що міститься в РТГ. Адміністратор ЦНАПу проконсультує та допоможе Вам у всіх питаннях щодо заповнення, подання заяви та документів, що підтверджують зазначені данні або зміни.

Консультації з надання послуги або інших питань можна отримати щотижнево по вівторкам та четвергам з 10.00 до 15.00 у відділі «ЦНАП» Міловської селищної військової адміністрації за адресою: Київська область, Бучанській район, м. Ірпінь, вул. 74-ї Стрілецької дивізії, 1 (Коордінаційний центр Лозно-Олександрівської СВА). Також можна звернутися на електронну офіційну пошту відділу «ЦНАП» Міловської СВА: cnap.msva@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь