29.02.2024 року відбулося онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Міловській селищній військовій адміністрації Старобільського району Луганської області

Дата: 29.02.2024 12:10
Кількість переглядів: 62

  Фото без опису

 

 

 

 

 

На засідання було винесено 1 питання

   Розгляд постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2024 No 94 «Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб».

 Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2024 № 94 „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” передбачено можливість подання заяви на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (далі – Допомога) вже починаючи з 1 лютого 2024 року. Таким чином, особам, які відповідають критеріям Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 332 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 р. №709), та звернуться з особисто поданою заявою у лютому – березні 2024 року, Допомога призначатиметься починаючи з 1 березня 2024 року.

З 1 квітня 2024 року Допомога призначається з місяця звернення (у разі відповідності критеріям згідно з пунктом 13 Порядку №332).

Також надано можливість реєструвати звернення за Допомогою на рівні територіальних громад та Центрів надання адміністративних послуг.

За підсумками засідання  комісії напрацьовано алгоритм подальших дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь