29.02.2024 року відбулося онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Міловській селищній військовій адміністрації Старобільського району Луганської області

Дата: 29.02.2024 12:10
Кількість переглядів: 56

  Фото без опису

 

 

 

 

 

На засідання було винесено 1 питання

   Розгляд постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2024 No 94 «Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб».

 Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2024 № 94 „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” передбачено можливість подання заяви на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (далі – Допомога) вже починаючи з 1 лютого 2024 року. Таким чином, особам, які відповідають критеріям Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 332 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 р. №709), та звернуться з особисто поданою заявою у лютому – березні 2024 року, Допомога призначатиметься починаючи з 1 березня 2024 року.

З 1 квітня 2024 року Допомога призначається з місяця звернення (у разі відповідності критеріям згідно з пунктом 13 Порядку №332).

Також надано можливість реєструвати звернення за Допомогою на рівні територіальних громад та Центрів надання адміністративних послуг.

За підсумками засідання  комісії напрацьовано алгоритм подальших дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь