Участь в онлайн екскурсії до виробничого підприємства «НасосЕнергоПром» на тему: «Водопостачання та водовідведення».

Дата: 06.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 32

Фото без описуФото без описуФото без опису

05.03.2024 року головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, земельних відносин, екології та благоустрою Міловської селищної військової адміністрації Денис Нєчаєв взяв участь в онлайн екскурсії до виробничого підприємства «НасосЕнергоПром» на тему: «Водопостачання та водовідведення».

Компанія «НасосЕнергоПром» успішно розвивається з 1994 року та є офіційним імпортером сучаснішого італійського насосного обладнання та є - лідером в Україні у реалізації й постачанні промислового насосного обладнання та устаткування.

Під час зустрічі фахівці компанії розказали про типи й характеристики насосного обладнання та ознайомили з його роботою.

Обговорювались питання комплексного вирішення завдань з водопостачання, опалення, дренажу та відведення стічних вод на об'єктах побутового та промислового характеру. Спеціалісти поділились багаторічним досвідом роботи.

Зазначений захід є дуже важливим для розв'язання нагальних питань з водопостачання та водовідведення для мешканців Міловської селищної територіальної громади після деокупації території громади.

Професіоналізм та висока кваліфікація фахівців відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, земельних відносин, екології та благоустрою, постійне вдосконалення знань та впровадження новітніх технологій – це складові успіху та сталої роботи Міловської селищної військової адміністрації, а також запорука комфортного життя мешканців громади.

Військова адміністрація дякує організаторам і спікерам заходу - Іванні Солодкій та Тарасу Остапіву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь