Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 07.03.2024

Дата: 07.03.2024 08:34
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Жителям звільненого Невського допомогли відновити документи, окупаційна влада Троїцького району підтвердила постійну примусову мобілізацію місцевих, в багатьох студентів в Луганську відсутній паспорт рф

«Двоє жителів Невського звернулися стосовно відновлення документів. Відповідні питання регулярно вирішуються Красноріченською військовою адміністрацією щодо евакуйованих жителів громади. Допомогли й тим, хто ще залишається в селі. Довезли їх до найближчого працюючого поряд з лінією фронту відділу ДРАЦС, а по завершенні – в зворотному напрямку. Виїжджати з рідних домівок, попри небезпеку, вони поки не хочуть», – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Також учора до Новолюбівки та Невського доставили тижневий запас хліба.

Минулої доби росіяни знов штурмували і обстрілювали Білогорівку.

Під вогонь ворога потрапила й Макіївка.

На окупованих територіях очікують посилення мобілізації одразу по завершенні виборів. Втім, подекуди примус до війська рф не припинявся.

Зокрема, у Троїцькому районі. Це підтвердили й в окупаційній адміністрації, визнавши, що кількість мобілізованих з їхнього району зростає щодня.

Примусова паспортизація, про високий відсоток якої колаборанти заявляли ще у 2022 році, якимось чином оминула студентів вищий навчальних закладів так званої «лнр».

Багато з них є власниками паспортів України або відповідних посвідчень громадян «республіки». Проблему загарбники виявили під час посилення військового обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь