Звіт про діяльність Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації

Дата: 12.03.2024 13:42
Кількість переглядів: 51

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

11.03.2024 відбулася нарада начальника Міловської селищної військової адміністрації на якій заслухано звіт начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради  Світлани Бережної про діяльність Молодіжної ради при Міловській СВА.

         З метою залучення молоді до розв’язання та реалізації молодіжної політики в Міловській селищній територіальній громаді, сприяння взаємодії органів місцевого самоврядування та молоді, забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участі в усіх сферах життя суспільства, розпорядженням начальника СВА від 17.08.2023 № 71 утворено Молодіжну раду Міловській СВА.  

         Молодіжна рада є молодіжним консультативно-дорадчим, представницьким органом.

         У жовтні 2023 року відбулися установчі збори, на яких  затверджено склад Молодіжної ради у  кількості 10 осіб, обрано голову Молодіжної ради, заступника та секретаря.

         10 листопада 2023 року проведено друге засідання Молодіжної ради при Міловській СВА, на якому затверджено План роботи Молодіжної ради на кінець 2023 року – першу половину 2024 року.

         У грудні 2023 року головою Молодіжної  ради взято участь у Форумі молодіжних рад Луганщини, який проходив у м. Дніпро.

         Протягом I кварталу 2024 року в рамках програми ментального здоров’я «Ти як?»  члени Молодіжної ради долучилися до участі у заході «Стежками ментального здоров’я», який проведено психологом Морозівського ліцею.

         З метою реалізації спільних ініціатив, спрямованих на розвиток активної молоді у м. Хмельницькому відбулася зустріч голови  Молодіжної ради при Міловській СВА Ангеліни Новикової з головою студентської ради факультету міжнародних відносин і права Хмельницького національного університету Дар’ї Лебідь.

         Члени Молодіжної ради долучилися до марафону спільночитання «У єдності сила, у єдності перемога!» до Дня Єднання України, який проводився гуманітарним хабом при Старобільській райдержадміністрації. Також взяли участь у презентації Європейського Молодіжного парламенту Україна та у онлайн - зустрічі молодіжних рад Старобільщини.

         Управління освіти, культури, молоді та спорту намагається мотивувати членів Молодіжної ради до участі в житті Міловської громади та процесу прийняття рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь