Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 24.03.2024

Дата: 24.03.2024 08:36
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

У Луганську померла жінка через запізнення «швидкої» на три години, у Сєвєродонецьку черга до пенсійного фонду розподілена на два наступні тижні, березневі пенсії видали жителям звільненої Макіївки

«Люди з деокупованих сіл постійно звертаються з різними проблемами. Їх вирішенню сприяє представник військової адміністрації, який перебуває на місці. Так, жінці з Макіївки настав час відновити платіжну карту. Їй допомогли дістатися Слов’янська, де безпосередньо в банківській установі вона змогла отримати нову. А ще трьох літніх мешканців села відвезли до найближчого відділення «Укрпошти» – там їм виплатили поточні пенсії. Організували й повернення селян додому», – наголосив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Основні атакуючі зусилля ворог кинув на Білогорівку, де до підтримки штурму долучилася авіація. Усі спроби противника відбито.

Обстрілів з боку окупантів зазнали Макіївка та Невське.

Колаборанти з так званої «лнр» неодноразово хизувалися буцімто наданими росією новими автомобілями екстреної медичної допомоги. Сюжети для ТБ зняли, новини видали, а проблема з викликом швидкої залишається навіть в Луганську.

На відміну від прифронтових міст, там лікарів можна викликати, не виходячи з квартири і скориставшись мобільним телефоном. Проте, це не пришвидшує надання допомоги.

На минулому тижні стало зле жінці з Ювілейного, який має власну підстанцію швидкої. Але автівка з медиками приїхала лише за три години, коли серце луганчанки зупинилося. Пояснили тим, що чергувала лише одна бригада.

Приблизно на такому ж низькому рівні в окупації організована і робота соціальних структур. У Сєвєродонецьку місцеві жителі записуються до пенсійного фонду на два тижні наперед. Головне – дочекатися і не спізнитися, аби тебе не витиснули з місця в черзі. Бо наступна можливість з’явиться знову щонайменше за 14 діб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь