Оздоровлення дітей влітку в "Закарпатському обласному дитячому санаторії "Малятко", який комплексно проводить лікування, профілактику та реабілітацію.

Дата: 26.03.2024 10:35
Кількість переглядів: 41

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Управлінням охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради укладено договір на закупівлю путівок до "Закарпатського обласного дитячого санаторію "Малятко" в рамках оздоровчої кампанії «Літо 2024»

Заклад розташований на відстані 3 км від Ужгороду в оточенні хвойних та інших видів багаторічних насаджень. Територія дозволяє здійснювати тривалі прогулянки на свіжому повітрі, а  також відпочивати за настільними іграми у бесідках. Цілодобова охорона та нагляд лікарів.

П’ятиразове харчування, комфорт і зручність проживання, різноманітні заходи, спрямовані на спілкування, творчість, оздоровчу фізкультуру – все це буде доступне для наших дітей. Щодня з дітьми працюватимуть психологи, які проводитимуть тренінги з елементами арт-терапії.

  • За призначенням лікаря можливі й оздоровчі процедури

У санаторії працюють фахівці, які проходили спеціальне навчання як в Україні, так і за кордоном  та мають відповідні сертифікати, котрі дозволяють їм застосовувати у своїй роботі новітні методики.

У послуги путівки включено:

Проживання, харчування, організація дозвілля, поїздка до 5D кінотеатру «Доміон», екскурсія в сироварню Перечин, заняття з плавання в закритому басейні «Акварель» з доставкою автобусом.

Серед фруктового саду розташований кінно-спортивний клуб , в якому проживають  6  коней та поні, баранчики, кози, кури різних порід, качки, коти, кролики. Такий контакт дозволяє діткам ближче познайомитися зі свійськими тваринами, пізнати їх життя та навчитися піклуватися та доглядати за ними.

!!! Увага!!! Спеціально для дітей Міловської громади організовано заняття з  верхової їзди на конях та поні 2-3 рази на тиждень.   Про сприятливий вплив верхової їзди свідчать ще записи у працях античних медиків і лікарів Середньовіччя

Керівництво управління охорони здоров’я  та соціальної сфери Міловської селищної ради разом із колективом  санаторію «Малятко» докладе всіх зусиль для того, щоб перебування дітей на оздоровленні в закладі було максимально цікавим та корисним.

Шановні батьки! За роз’ясненнями та для отримання більш детальної інформації з даного питання просимо звертатися за телефоном: +380632786934.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь