Наші нацгвардійці протягом десятиріччя стримують росіян на Луганщині, – Артем Лисогор відзначив бійців ще двох бригад НГУ

Дата: 26.03.2024 19:37
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без описуФото без опису

У розташуванні 1-ї Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка «Буревій» та 18-ї Слов'янської бригади Національної гвардії України побував 26 березня начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

«Наприкінці травня 2014 року територію військової частини, бійці якої потім увійшли до 18-ї Слов'янської бригади, захопили бойовики в Луганську. Нацгвардійці вже тоді відчули рівень намірів ворога та дають йому відсіч протягом десятиріччя. Стримують окупанта, аби той не зміг просунутися вглиб країни, – наголосив Артем Лисогор. – Військовослужбовці з «Буревію» два роки тому боронили Сєвєродонецьк і Лисичанськ. Сформували Гвардію Наступу. Загарбники зазнавали значних втрат від бійців бригади під Білогорівкою та у Серебрянському лісі. Вони – форпост української Луганщини».

Знаком пошани «Захиснику Луганщини» Артем Лисогор відзначив чотирьох військовослужбовців рядового і офіцерського складу бригади «Буревій» та десятьох бійців рядового, сержантського та офіцерського складу 18-ї Слов'янської бригади.


https://loga.gov.ua/oda/press/news/nashi_nacgvardiyci_protyagom_desyatirichchya_strimuyut_rosiyan_na_luganshchini_artem

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь