Зараз спільне завдання – дати всі можливості, щоб у Сумській області були робочі місця, працював соціальний захист – звернення Президента України

Дата: 27.03.2024 20:28
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Дорогі українці, українки!

Сьогодні – Сумщина. З командою весь день тут. Спочатку – наші військові. Відвідав наших хлопців, які лікуються після поранень. Відзначив державними нагородами. Велика вдячність, низький уклін лікарям, усім медичним сестричкам, кожному, хто допомагає відновлюватися після поранень.

Друге за сьогодні – це, звичайно, всі питання захисту Сумщини, кожної громади, кожного міста. Особливо складно в прикордонні – там постійний російський терор. Там постійні обстріли, авіаційні удари, протидія диверсійним групам ворога. Я вдячний усім солдатам, усім командирам і Збройних Сил, і воїнам прикордонної служби, і нашим поліцейським, і Нацгвардії, Службі безпеки України – усім, хто залучений. Усім, хто захищає. Дякую, що не дозволяєте перетворити нашу землю на зону російської присутності. Кожен окупант, який посміє заходити сюди, буде знищений.

Провів тривалу координаційну нараду. Пройшлися і по питаннях внутрішньої безпеки в області – від укриттів до протидії злочинності, – і по всіх питаннях оборони. Дуже предметно – щодо економіки та соціальної ситуації. Зараз спільне завдання і уряду, і обласної влади, і керівників громад – дати всі можливості, щоб тут, у нашій Сумській області, були робочі місця, щоб працював соціальний захист, щоб були надійні надходження до бюджету.

Вперше провели регіональну зустріч щодо нашої нової програми економічної політики «Зроблено в Україні». Є суттєвий обсяг коштів на цей рік – на всі регіони нашої держави. Гарантовано – і на Сумську область. Є цілком конкретні завдання для урядовців, для Фонду держмайна, для Офісу Президента і для обласної влади за підсумками зустрічей і нарад тут сьогодні. Є підписані контракти для нашого оборонно-промислового комплексу. Я пишаюся тим, що з кожним місяцем усе більше компаній, усе більше розробників пропонують конкретні зразки зброї, снарядів, техніки, машин для розмінування, багатьох інших речей – усього того, що потрібно на фронті та що завдяки силі технологій зберігатиме життя наших людей. Зокрема, за сьогодні є нові контракти на автоматизовані системи ведення вогню, нові FPV-дрони з відповідними скидами, тренажери для мобільних вогневих груп, які допоможуть ефективніше збивати «шахеди». Усе те, що справді потрібно.

І ще одне. Те, що особливо надихає.

Я зустрівся зі студентами, які навчаються в університеті тут, на Сумщині. І які так очевидно хочуть, щоб Україні все вдавалося, щоби ми вигравали, щоб можна було жити й розвиватися тут, у себе вдома, в Україні. Все для цього зробимо.

Україна вміє бути сильною. Маємо щодня додавати нашій державі, нашим людям упевненості. І, будь ласка, завжди будьте вдячними тим, хто зберігає нормальне життя в нашій державі, в усіх наших громадах.

Дякую тобі, Сумщино!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь