Відбувся рекрутинговий захід з набору кандидатів на посаду «Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів

Дата: 28.03.2024 12:56
Кількість переглядів: 67

Фото без описуФото без опису

27 березня 2024 року на базі Координаційного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області Лозно-Олександрівської СВА в м.Ірпені  відбувся рекрутинговий захід з набору кандидатів на посаду "Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпених предметів". Участь у заході взяв начальник відділу «ЦНАП» Міловської СВА Дмитро Кашута.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Хало - це найбільша в світі гуманітарна організація, що спеціалізується на розмінуванні територій, де велися бойові дії. Представники благодійної організації "БФ ХАЛО ТРАСТ УКРАЇНА" провели інформаційно-роз'яснювальну зустріч з мешканцями Луганщини щодо питань набору на навчання та можливістю подальшого працевлаштування на посаду демінерів-фахівців.

Фото без описуФото без опису

Під час зустрічі продемонстровано мотиваційний ролик щодо актуальності зазначеної діяльності та окремі види спеціальних засобів індивідуального захисту, обладнання, яким користуються під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Спеціалісти ознайомили присутніх  про основні вимоги до кандидатів на посаду, умови праці та можливі перспективи кар’єрного росту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також представниками БО "БФ ХАЛО ТРАСТ УКРАЇНА" надано  унікальну можливість відвідувачам заходу безпосередньо на собі вдягнути амуніцію фахівця-демінера. На питання, що надійшли від населення, отримано відповіді за всіма напрямками діяльності.

Представниками благодійної організації із зацікавленими претендентами  заповнено анкету кандидата на навчання для розгляду приймальною комісією щодо набору в групу на квітень місяць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь