Контакти психологічної підтримки для ветеранів

Дата: 02.04.2024 16:30
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Ветерани та їхні родини можуть отримати допомогу у питаннях ментального здоров’я. Контакти перевірених надавачів таких послуг опубліковано на сайті Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

• Урядова гаряча лінія 1545. З питань ветеранів війни та членів їхніх сімей – кнопка 9 на IVR (інтерактивна голосова відповідь).

• Гаряча лінія кризової допомоги та підтримки Українського ветеранського фонду за номером: 0 800 332 029.

• ГО «Вільний вибір» (https://www.vvybir.org.ua/)– надає психологічну підтримку ветеранам, військовим та їхнім родинам у доказових методах психотерапії. Телефон гарячої лінії: (063) 646-49-91.

• «Лісова поляна» (https://www.lisovapoliana.com.ua/) – Центр психічного здоров’я та реабілітації МОЗ України. Психологічна допомога ветеранам і людям, які пережили полон. Для запису телефонуйте за номером: (073) 450-60-00.

• Veteran Hub (https://veteranhub.com.ua/)– безоплатно надає психологічні та юридичні консультації. Також тут можна отримати пояснення юристів щодо статусів і виплат, проходження ВЛК і МСЕК.

• Онлайн-платформа Mental help (https://mentalhelp.com.ua/) – безоплатна професійна психологічна допомога та підтримка для українців.

• Ucare ( https://ucare.me/)– допоможе знайти висококваліфікованого психолога.

• MARTA (https://marta.mva.gov.ua/)– це проєкт ментального здоров’я для ветеранів, їхніх рідних та близьких. Дає змогу анонімно пройти тестування, зрозуміти свій психологічний стан і за потреби знайти фахівця.

• Мобільний застосунок «База». Тут зібрані матеріали про ментальне здоровʼя і вправи для самодопомоги. Також є можливість написати фахівцеві й отримати відповідь. Доступний на App Store (https://apps.apple.com/.../%D0%B1%D0%B0.../id6449841911... ) та Google Play (https://play.google.com/store/apps/details...)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь