Учні Морозівського ліцею Міловської селищної ради стали дипломантами Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 08.04.2024 11:20
Кількість переглядів: 71

Фото без описуФото без опису

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, поваги до учасників добровольчих формувань Луганський обласний  центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), проводив обласний конкурс творів серед учасників середньої вікової групи «Доброволець – хто ти?».

Учні Морозівського ліцею Міловської селищної ради долучилися до  обласного конкурсу творів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») середньої вікової групи .

Учень 6 класу та учениця 8 класу нагороджені дипломами за участь у обласному конкурсі творів до Дня українського добровольця.

Висловлюємо подяку та щиру вдячність вчителю української мови та літератури Морозівського ліцею за підготовку учнів до конкурсу.

Пишаємося розумними та талановитими учнями Морозівського ліцею.

Бажаємо нових успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь