ТИМЧАСОВЕ ЖИТЛО ДЛЯ ВПО У М. ДНІПРО. СПІВПРАЦЯ ТА ДОПОМОГА

Дата: 09.04.2024 15:41
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Міловська селищна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з громадською організацією «Джерело підтримки».

         Фото без опису

Метою підписання даної угоди є спільна праця щодо надання тимчасового житла для ВПО Луганської області  у місті Дніпро.

         Процесом  підписання меморандуму стала робоча зустріч очільниці Міловської громади Ірини Болткової з головою громадської організації Людмилою Діннік, під час якої було обговорено напрями співпраці, які дозволять досягти мети та консолідації зусиль сторін.

         Фото без описуФото без опису

Під час візиту до шелтеру ГО «Джерело підтримки» Ірина Болткова зазначила, що прихисток повністю облаштований для комфортного проживання людей, які були вимушені покинути свої домівки. В приміщені проведено ремонтні роботи, обладнані спальні кімнати, на кожному поверсі встановлені сучасні душові кабіни, туалети, доступна кількість пральних машин та холодильників. Значну увагу приділено для комфорту та доступності осіб з інвалідністю. А саме, в прихистку працює ліфт, окремі душові кабіни та туалети для людей з обмеженими фізичними можливостями. Також в шелтері облаштована дитяча ігрова кімната, конференц-зала та швейна майстерня.

         За підтримки міжнародних партнерів планується відремонтувати приміщення з басейном та відкрити реабілітаційний центр. Також розробляється проект щодо відкриття майстерні з ремонту комп’ютерної техніки, де зможуть отримати робочі місця мешканці прихистку.

         Наразі в приміщенні проводиться поточний ремонт електричної мережі.

Ще на території прихистку працює лікарня, релокована з тимчасово окупованої території Донецької області.

         Громадська організація «Джерело підтримки» активно займається проблематикою ВПО. Бере участь у засіданні Ради ВПО при Дніпропетровській облдержадміністрації. Засновники шелтера не лише надають житло для переселенців, а й розвивають цілу спілку прихистків в Україні. Волонтери впроваджують різноманітні проєкти, зокрема культурні, а також планують відкривати смарт будинки для ВПО.

         «Наша основна місія – це допомога постраждалому населенню, допомога у проживанні, продуктами харчування, інтеграції та працевлаштування. Щоб люди змогли себе почувати повноцінними мешканцями міста та відчували себе захищеними» - наголосила Людмила Діннік – голова ГО #ДжерелоПідтримки.

         На сьогодні в  шелтері доступно 20 вільних місць для проживання. За більш детальною консультацією звертайтесь за номером телефону: +38 050 668 46 90.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь