Обговорення концептуальних і правових засад інституційного відновлення Луганської і Донецької областей після деокупації

Дата: 11.04.2024 14:44
Кількість переглядів: 68

 

 Фото без описуФото без опису

10 квітня 2024 року в місті Києві відбувся захід з експертного обговорення результатів дослідження проведеного в рамках проєкту що реалізується ГО «Громадська ініціатива Луганщини» у співпраці з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», ГО «Центр політико-правових реформ» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток».

     В заході  взяли участь представники органів публічної влади, наукової спільноти, громадськість Луганської та Донецької областей. Від Міловської  селищної військової адміністрації в обговоренні прийняв участь начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Прокопчук.

      Учасники розглянули дослідження та аналіз фактичного стану та перспектив організації систем органів  публічної влади, стан і перспективи розвитку кадрового забезпечення публічного управління, можливості використання інструментів локальної демократії в умовах урядування перехідного періоду.

Загалом за результатами обговорення пропозицій та рекомендацій було відзначено, що необхідно передбачити розв’язання важливих питань, що будуть мати вплив на функціонування системи місцевих органів влади, а для забезпечення залучення жителів Донецької й Луганської областей до процесів повоєнного відновлення та розробки і прийняття владних рішень протягом перехідного періоду необхідно внести зміни в національне законодавство, що регулює використання цих інструментів.

Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Залучення громадськості Cходу України до відновлення своїх громад», який підтримується МФ «Відродження».        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь