Обговорення концептуальних і правових засад інституційного відновлення Луганської і Донецької областей після деокупації

Дата: 11.04.2024 14:44
Кількість переглядів: 58

 

 Фото без описуФото без опису

10 квітня 2024 року в місті Києві відбувся захід з експертного обговорення результатів дослідження проведеного в рамках проєкту що реалізується ГО «Громадська ініціатива Луганщини» у співпраці з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», ГО «Центр політико-правових реформ» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток».

     В заході  взяли участь представники органів публічної влади, наукової спільноти, громадськість Луганської та Донецької областей. Від Міловської  селищної військової адміністрації в обговоренні прийняв участь начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Прокопчук.

      Учасники розглянули дослідження та аналіз фактичного стану та перспектив організації систем органів  публічної влади, стан і перспективи розвитку кадрового забезпечення публічного управління, можливості використання інструментів локальної демократії в умовах урядування перехідного періоду.

Загалом за результатами обговорення пропозицій та рекомендацій було відзначено, що необхідно передбачити розв’язання важливих питань, що будуть мати вплив на функціонування системи місцевих органів влади, а для забезпечення залучення жителів Донецької й Луганської областей до процесів повоєнного відновлення та розробки і прийняття владних рішень протягом перехідного періоду необхідно внести зміни в національне законодавство, що регулює використання цих інструментів.

Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Залучення громадськості Cходу України до відновлення своїх громад», який підтримується МФ «Відродження».        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь