Розвиток навичок стресостійкості та резилентності у внутрішньо переміщених осіб в ситуаціях життєвих змін у рамках програми Олени Зеленської "Ти як?"

Дата: 12.04.2024 13:22
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Працівники Міловської селищної військової адміністраціїї взяли участь у підготовці та проведенні зустрічі з представниками Східноукраїнського національного університету імені Володимира з учнями та молоддю з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території Луганської області

Захід відбувся на базі Координаційного центру надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Марківської селищної військової адміністрації, який  знаходиться у приміщенні бібліотеки імені М. Дубова Святошинського району міста Київа за ініціативою та підтримки Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації.

Фото без описуВ ньому взяли участь студентська й учнівська молодь зі статусом ВПО та учні приватного ліцею «Апогей» міста Києва.

Темою зустрічі було обрано «Розвиток навичок стресостійкості та резидентності у ВПО в ситуаціях життєвих змін». Адже психологічна адаптація в умовах сучасної дійсності вкрай важлива. Також учасники зібрання ознайомилися з роботою навчального закладу, умовами вступу до нього та іншими актуальними аспектами.

Фото без описуЗахід пройшов у дружній, конструктивній атмосфері! Подібна практика допомагає юним у виборі сучасних освітніх програм відповідно до потреб ринку праці. Підвищити свій рівень стресостійкості в умовах воєнного часу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь