Безпека населення в умовах війни. Співпраця ДСНС та громад.

Дата: 27.04.2024 13:00
Кількість переглядів: 20

Фото без описуФото без опису

25 квітня 2024 року у Києві відбувся форум-експозиція на тему «Безпека населення в умовах війни. Співпраця ДСНС та громад».

Форум організований International Security Alliance, Асоціацією Саперів України, Всеукраїнською Асоціацію ОТГ за підтримкою та участю Міністерства економіки України, благодійного фонду «Українські вогнеборці» та ДСНС України.

Організатори  приєднали  до заходу майже 900 однодумців, серед яких були голови територіальних громад їх заступники, старости, керівники та спеціалісти органів місцевого самоврядування з питань цивільного захисту, представники підрозділів місцевих пожежних команд та добровільних пожежних команд, фахівці Центрів безпеки в громадах, представники недержавних організацій, експерти з питань безпеки та представники рятувальних служб.

Від Міловської селищної територіальної громади участь у форумі взяв начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами мобілізаційної роботи та цивільного захисту Руслан Жуков. 

Під час Форуму розглянули тематичні блоки:

  • безпека населення. Співпраця ДСНС та громад;
  • системи захисту життя;
  • Україна без мін. Протимінна діяльність в реаліях сьогодення.

Фото без описуФото без опису

Голова Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», міський голова Новоукраїнської територіальної громади Кіровоградської області, Олександр Корінний привітав учасників заходу, наголосивши на важливості обмінюватися досвідом та спільно шукати ефективні рішення задля вирішення питань безпеки в умовах війни. Він поділився практичними кейсами взаємодії від органів місцевого самоврядування та добровільних пожежних загонів.

Фото без описуФото без опису

Про розвиток добровольчого пожежного руху в громадах, співпрацю з міжнародними партнерами та громадськістю, а також Центри безпеки в громадах, як один з осередків розвитку добровольчого руху пожежних – розповів директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України полковник служби цивільного захисту, Олександр Чекригін.

Дякуємо організаторам за запрошення до участі в актуальному, сучасному, тематичному заході, за можливість вирішення питань безпеки в умовах війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь