Участь у заході «UAct: Голос прозорої та демократичної відбудови»

Дата: 01.05.2024 13:37
Кількість переглядів: 41

        Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

30 квітня 2024 року в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, в  місті Києві відбувся захід  «UAct: Голос прозорої та демократичної відбудови».

        Фото без описуФото без опису

Участь у заході взяв начальник відділу з питань економічного розвитку та інвестиційної діяльності Міловської селищної військової адміністрації  Андрій Прокопчук.   

         Під час заходу відбулась  презентація прототипу платформи електронної участі для відновлення та розвитку.   Обговорено питання ролі громадськості під час війни, майбутнє бачення демократії в Україні та важливість використання демократичних інструментів для забезпечення ефективної та прозорої реалізації проєктів відбудови. Також розглянуто  можливості міжнародної спільноти у підтримці демократичних процесів в Україні та посилення участі громадян у процесах відбудови,  розвитку з використанням цифрових рішень.

         В обговоренні запропонованих питань прийняли участь фахівці  з питань відновлення та відбудови Програми сприяння громадській активності “Долучайся!” (TBC),  представники посольств Канади, Великої Британії.

       Захід  проведено Центром розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України,  за участю Проєктного офісу DREAM та коаліції RISE Ukraine в межах проєкту «Прозора та демократична відбудова».

       

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь