Оновлення персональних даних призовників, військовозобов'язаних та резервістів через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Міловської селищної військової адміністрації

Дата: 20.05.2024 11:20
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

18 травня 2024 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (далі – Закон), який встановлює для чоловіків призовного віку (18-60 років) обов'язок оновити військово-облікові дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП) або у центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності) протягом 60 днів з дня набрання чинності Закону.

Закон передбачає три способи уточнення даних. Крім ТЦК та СП це можна зробити через відділ «ЦНАП» або через мобільний застосунок «Резерв+». Ця інформація буде внесена до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних і резервістів, ТЦК та СП та використовуватися в подальшому для виконання заходів мобілізації.

Для того, щоб оновити свої персональні дані через відділ «ЦНАП»

Міловської СВА

  • Необхідно особисто звернутись за адресою: Київська область, Бучанський район, м. Ірпінь, вул. 74-ї Стрілецької Дивізії, буд.1 (Координаційний центр для ВПО Луганської області, Лозно-Олександрівської СВА).
  • При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.
  • Для актуалізації даних  суб’єкта звернення необхідно заповнити заяву в якої буде вказано: прізвище, ім’я, по батькові; дата народження; фактичне місце проживання (у разі, якщо не збігається з місцем реєстрації, то вказувати саме ту адресу, де ви проживаєте, а не ту, за якою прописані); номер телефону; адресу електронної пошти (за наявності).

Уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів буде здійснюватися шляхом подання суб’єктом звернення відповідних відомостей та/або документів у паперовій формі начальнику відділу «ЦНАП» Міловської СВА для формування заяви в електронній формі засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія). Вся процедура займатиме не більше 15 хвилин. 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь