Участь голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації у форумі молодіжних рад «Форми участі молоді в умовах воєнного часу»

Дата: 27.05.2024 10:20
Кількість переглядів: 70

Фото без описуФото без опису

24 - 26 травня 2024 року голова молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації Новикова Ангеліна в онлайн форматі взяла участь у форумі молодіжних рад «Форми участі молоді в умовах воєнного часу» м. Івано-Франківськ,  організованому   Українською асоціацією молодіжних рад в рамках «Незламна молодь: Молодіжні ради» в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (IRI).

Фото без описуМетою даного форуму є створення платформи для співпраці між молоддю та владою, молодіжними радами (в тому числі представників органів учнівського самоврядування, молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування та інших громадських об'єднань) та органами при яких вони створені.

Серед спікерів - представники Міністерства молоді та спорту України, Офісу Ради Європи в України, Міжнародного республіканського інституту IRI, обласних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування тощо.

До форуму долучилися лідери думок, які поділилися своїм баченням участь молоді в молодіжних радах та у процесах прийняття рішень.

В межах форуму були презентовані результати програми, посібник для молодіжних рад та влади, ключові досягнення громад, менторів та партнерів. Також окреслені кейси роботи молодіжно-консультативно дорадчих органів в умовах війни та посилені компетенції їх членів у векторах: взаємодії з владою, командотворення, відновлення молодіжної політики, кооперації молодіжних рад та молодіжних центрів, стажування молоді  в ОМС та залучення молоді до суспільно-політичних процесів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь