Питання транспарентності напряму пов’язані з ефективністю використання бюджетних коштів, - Артем Лисогор на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Дата: 27.05.2024 11:10
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» проаналізовано державні закупівлі, процедури торгів за якими завершились у поточному році, а також закупівлі для потреб військових, що здійснюються за особливою процедурою.

Зокрема, придбання 16 автомобілів Peugeot Landtrek для 111-ї бригади ТРО, кошти на закупівлю яких були виділені з бюджетів області, Сєвєродонецької, Лисичанської та Кремінської громад.

«Натепер вищим керівництвом держави на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським ухвалено низку принципових рішень про забезпечення прозорості та підзвітності роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Адже під час війни питання транспарентності дуже міцно пов’язані з ефективністю використання бюджетних коштів. А це, у свою чергу, забезпечує обороноздатність країни», - зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Наразі не зафіксовано жодного факту порушення чинного законодавства під час державних закупівель, які здійснюються місцевими органами влади Луганської області.

https://loga.gov.ua/oda/press/news/pitannya_transparentnosti_napryamu_povyazani_z_efektivnistyu_vikoristannya


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь