Увага фотоконкурс!

Дата: 03.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради оголошує фотоконкурс «Мій рідний край, моя земля».

До участі у конкурсі запрошуються мешканці Міловської громади, які захоплюються фотографією.

Номінації:

• «Природа» (пори року, природні явища, дива природи, пейзажі);

• «Історичні пам’ятки» (споруди або пам’ятки);

• «Емоції в кадрі» (про себе, оточуючих, стосунки, кохання, сім’я, друзі, трудові будні, спорт, світ захоплень, відпочинок, посмішка, тощо).

Фотороботи повинні відповідати відповідним номінаціям та бути виконаними на території Міловської громади (в номінації «Емоції в кадрі», мешканці громади можуть подавати на конкурс фото зроблені в усіх куточках країни, або за кордоном). Учасник фотоконкурсу має бути автором робіт.

До участі у фотоконкурсі допускаються лише якісні та оригінальні фотографії. Для участі в обраній номінації подається три фотороботи без оформлення (без рамок, паспорту, надписів, дати, тощо). Фотороботи в електронному вигляді разом з заявкою надаються до управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради на електронну адресу - milove.osvita@ukr.net. В заявці або в темі повідомлення необхідно зазначити: ПІБ учасника, місце роботи/навчання, адресу проживання, контактний телефон, електронну адресу, назви фоторобіт, рік фотозйомки, номінацію, опис фотографій (де і коли було зроблено знімок). Подаючи заявку на участь у фотоконкурсі, учасник тим самим погоджується з його умовами. Конкурс триватиме до 23 червня 2024 року.

Оцінка конкурсних фоторобіт буде здійснюватися народним голосуванням в соціальній мережі Facebook з 24 по 27 червня 2024 року на офіційній сторінці військової адміністрації. У кожній із номінацій буде визначено одного переможця. Переможці будуть нагороджені цінними подарунками (за умови знаходження учасника в Україні). Всі учасники будуть нагороджені грамотами Міловської селищної військової адміністрації.

Результати проведення фотоконкурсу будуть оголошені на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації та офіційній сторінці адміністрації у соціальній мережі Facebook 28 червня до Дня Конституції України.

Управління освіти, культури, молоді та спорту залишає за собою право використовувати фотографії, надіслані на конкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, буклетів, публікацій про Міловську громаду.

 Довідки за телефонами 095 00 541 55, 068 48 26 800.

Положення про фотоконкурс 2024.

Управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь