Прозорість і підзвітність: Артем Лисогор розповів журналістам, як Луганська ОДА бореться з корупцією

Дата: 07.06.2024 15:51
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Відповідаючи кореспондентці Інтернет-ресурсу «Остров» на запитання: яким чином Луганська облдержадміністрація впроваджує антикорупційну реформу? - очільник Луганщини Артем Лисогор повідомив, що в облдержадміністрації та інших органах влади ефективно працюють відділи по протидії корупції, а також управління внутрішнього аудиту, яке так само перевіряє діяльність усіх комунальних підприємств.

Кожною громадою області впроваджені антикорупційні програми. Щороку проводиться оцінка корупційних ризиків у кожному місцевому органі влади.

«Наразі найбільша стаття видатків з місцевих бюджетів та високовартісні закупівлі – це технічна підтримка ЗСУ. Ці питання тримаю під особистим контролем, тому про можливість корупційних схем навіть говорити немає сенсу», - наголосив Артем Лисогор.

Він нагадав, що в рамках ініціативи Президента щодо протидії корупції у бюджетній сфері при Луганській ОДА створено робочу групу «Прозорість і підзвітність», яка аналізує усі здійснені органами влади закупівлі, насамперед, ті, що привертають найбільшу увагу громадськості. Наприклад, закупівлі послуг по будівництву та ремонту житла для переселенців.

https://www.facebook.com/odalug


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь