Участь голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації в інноваційній програмі для молоді UPSHIFT

Дата: 10.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без описуФото без опису

UPSHIFT - глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Вона  надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

UPSHIFT поєднує провідні підходи до розвитку молоді й успішний досвід приватного сектору через людиноорієнтований дизайн (Human Centered Design).

  • Одна з основних цілей UPSHIFT - це надихнути молодих людей, підвищити їхню спроможність та підготувати до викликів сучасного життя.
  • Стійкість, сміливість, та змінотворення задля кращого майбутнього. Саме це об'єднало та привело молодь з м. Хмельницького на UPSHIFT.
  • Голова Молодіжної ради при Міловській СВА Новикова Ангеліна долучилася до команди PS (Progressive School)  та взяла участь  у складі команди  у навчальному буткемпі  UPSHIFT, який відбувся 12-15 квітня 2024 року у Хмельницькій області.
  • В рамках міні-проєкту Progressive School,  6-7 червня 2024 року, Новикова Ангеліна взяла участь  у буткемпі на тему: «Що таке адвокація і чому від тебе залежить все?"

 "Я переконана, що саме наше покоління буде відбудовувати Україну. Набратися знань, досвіду, підзарядитися енергією для втілення майбутніх проєктів. Саме для цього я беру участь в UPSHIFT", - сказала Ангеліна Новикова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь