Участь голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації в інноваційній програмі для молоді UPSHIFT

Дата: 10.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 42

Фото без описуФото без описуФото без опису

UPSHIFT - глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Вона  надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

UPSHIFT поєднує провідні підходи до розвитку молоді й успішний досвід приватного сектору через людиноорієнтований дизайн (Human Centered Design).

  • Одна з основних цілей UPSHIFT - це надихнути молодих людей, підвищити їхню спроможність та підготувати до викликів сучасного життя.
  • Стійкість, сміливість, та змінотворення задля кращого майбутнього. Саме це об'єднало та привело молодь з м. Хмельницького на UPSHIFT.
  • Голова Молодіжної ради при Міловській СВА Новикова Ангеліна долучилася до команди PS (Progressive School)  та взяла участь  у складі команди  у навчальному буткемпі  UPSHIFT, який відбувся 12-15 квітня 2024 року у Хмельницькій області.
  • В рамках міні-проєкту Progressive School,  6-7 червня 2024 року, Новикова Ангеліна взяла участь  у буткемпі на тему: «Що таке адвокація і чому від тебе залежить все?"

 "Я переконана, що саме наше покоління буде відбудовувати Україну. Набратися знань, досвіду, підзарядитися енергією для втілення майбутніх проєктів. Саме для цього я беру участь в UPSHIFT", - сказала Ангеліна Новикова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь