Участь голови Молодіжної ради у воркшопі «Молодь 2035»

Дата: 17.06.2024 11:30
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

15 червня 2024 року, у м.Києві, відбувся воркшоп «Молодь 2035» для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб. Участь у заході взяла голова Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації Ангеліна Новикова.

Мета заходу - проаналізувати поточний стан справ у різних сферах молодіжної політики та врахувати ці дані під час розробки Державної цільової соціальної програми "Молодь України" на 2026-2030 роки.

Фото без описуЗахід організовано Радою з молодіжних питань при Президентові України у тісній співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки ГО "Могилянська Стратегічна Агенція" та за фінансової підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції, а також проєкту UNDP в Україні "Підтримка громадянського суспільства та молоді", що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Воркшоп відбувся  за методологічної підтримки ІСАР "Єднання" та інформаційної підтримки ГО "Українська Волонтерська Служба".

Фото без описуПід час воркшопу обговорили питання, які хвилюють молодь, що змінила своє місце проживання внаслідок війни та разом шукали шляхи їх вирішення в розрізі молодіжної політики України.

Дякуємо за можливість долучитися до  заходу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь