Участь голови Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації у триденному тренінгу «Життєстійкість 2.0»

Дата: 24.06.2024 14:00
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

19-21 червня 2024 року в рамках проєкту «Y.E.S: Молодь — опора стійкості» на базі Ресурсного центру молодіжних рад міст Дніпра та Луганщини у м.Дніпрі відбувся тренінг  "Життєстійкість 2:0". Участь у заході взяла голова Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації Ангеліна Новикова.

Тренінг об’єднав в спільній меті молодь з Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей з метою  опанування навичок життєстійкості.

Фото без описуУчасники тренінгу  отримали  можливість дослідити свій внутрішній потенціал та вивчити стратегію підвищення емоційної та психологічної стійкості. А це - шлях до саморозвитку та шанс перетворити негативні емоції на сили, які сприятимуть досягненням їх цілей.

 Фото без описуЦе були три насичені дні  командної роботи та тренування витривалості.

 Знання та навички, якими опанувала голова Молодіжної ради Ангеліна Новикова, допоможуть у подальшій  роботі щодо реалізації спільних ініціатив в Міловській громаді.

Навчання за практичною програмою «Життєстійкість 2.0» для тренерів та тренерок реалізується МАРТІН-клуб в межах проєкту «Y.E.S: Молодь - опора стійкості», який впроваджує UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, за фінансової підтримки Республіки Чехія та Республіки Естонія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь