Впровадження досвіду україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров'я» в громадах

Дата: 26.06.2024 11:28
Кількість переглядів: 34

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

25 червня 2024 року, в онлайн-форматі, відбувся захід щодо впровадження досвіду україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров'я» в громадах, що відбувся на платформах «Соціальний захист та згуртованість», «Молодь, спорт, культура» ВАОТГ.

Участь у заході взяла директорка комунального некомерційного підприємства «Міловська центральна районна лікарня» Міловської селищної ради Олена Чумакова.

До участі у заході «Як зробити громаду здоровішою» були запрошені сільські, селищні, міські голови, керуючі справами, профільні заступники голів, керівники структурних підрозділів з надання соціальних послуг та соціального захисту, освіти, культури, фізкультури і спорту, охорони здоров’я, працівники виконавчих органів місцевого самоврядування, залучених до реалізації політики згуртованості в територіальних громадах.

Партнери: україно-швейцарський проєкт «Діємо для здоров'я» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

Зі вступним словом розпочав захід Тарас Добрівський.

Під час вебінару учасники дізналися про цікавий досвід щодо створення здорової громади, забезпечення високого рівня якості життя всіх верст населення.

Марина Брага розповіла про практичний досвід територіальної громади міста Лубни – комплексне залучення в забезпечення здоров'я громади закладів охорони здоров'я всіх рівнів, закладів освіти, культури.

Владислав Збанацький доповів про роль центрів надання первинної медико-санітарної допомоги в покращенні здоров'я населення.

Про результати роботи медико-соціальної допомоги «Всетурбота» та мобільних бригад з надання медико-психологічної допомоги доповів Олег Дудін.

Ірина Скорбун розповіла про створення здорового освітнього простору, провадження концепції «Здорова школа».

Дякуємо модератору заходу Олександру Ісип за таку змістовну зустріч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь