ГОЛОВНЕ ЗА ТИЖДЕНЬ: ІНФРАСТРУКТУРА, ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ , ОБОРОННА ТА ЦИВІЛЬНА СФЕРА

Дата: 01.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

ІНФРАСТРУКТУРА, ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ОБОРОННА ТА ЦИВІЛЬНА СФЕРА

      Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Мобілізаційна робота та цивільний захист

         

          Проведена перевірка стану організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних й організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час у комунальному підприємстві «Міловський центр первинно медико-санітарної допомоги Міловської селищної ради». Складено акт. Порушень не виявлено.

          Начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної роботи та цивільного захисту за програмою «U-LEAD з Європою» в режимі онлайн пройшов навчання у відкритому заході з інформування за темою: «Заходи забезпечення стійкості територіальної громади: попередження, реагування та відновлення».

          З керівниками структурних підрозділів Міловської СВА та керівниками комунальних підприємств проведено засідання щодо виконання плану основних заходів цивільного захисту Міловської селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області за І півріччя 2024 року.

Діяльність ЖКГ та робота з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ)

На минулому тижні в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна було опрацьоване 1 нове повторне інформаційне повідомлення.

Протягом тижня головними спеціалістами відділу ЖКГ була проведена наступна робота:

-  участь у зустрічі, організатором якої є Спілка будівельників Півдня України (СБПУ). Темою зустрічі було обговорення та розв’язання актуальних питань з будівництва та ремонту автошляхів, будівель та благоустрій для громад;

- надано консультації п’яти родинам ВПО з Луганської області щодо тимчасового житла (шелтери) в м. Дніпрі, з якими укладено меморандум про співпрацю.

В місті Рівне начальником відділу, відвідано захід присвячений 28 річниці прийняття конституції України, що пройшов в приміщенні обласної філармонії. Під час заходу були вшановані та нагороджені відомі в області громадські діячі, військові, лікарі, педагоги, представники церковних конфесій. Вітали зі святом представники музичних та театральних колективів міста та області.

Робота відділу «Центр надання адміністративних послуг»

    На базі координаційного центру Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області начальником відділу «Центр надання адміністративних послуг» Міловської селищної військової адміністрації надано консультацій: 6, з них 0 - звернення на  електрону пошту: cnap.msva@ukr.net; опрацьовано повідомлень (ДМС та ЕДДР) в РТГ – 128, відхиллено – 5 (в зв’язку з опрацюванням повідомлення); актуалізовано даних в РТГ – 123; з них: зміна імені/документа (паспорт ID) – 51, зняття з задекларованого/зареєстрованого місця проживання (в наслідок смерті) – 1, інше – 71; надано адмін.послуг – 3, з них – 3 (витяг з РТГ).

Робота на порталі «Дія» щодо актуалізації даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів: надано консультацій: – 4, надано адмін.послуг – 4, з них – 4 (витяг з ЄДРПВР).

Робота на порталі «Дія» щодо надання послуги з реєстрації інформаційного повідомлення про пошкоджене/знищене майно: - надано консультацій: – 2, надано адмін.послуг – 1 (м. Сєвєродонецьк).         

Консультаційна робота правового поля

Надавалась методична допомога працівникам відділів військової адміністрації з правових питань та окремим структурним підрозділам.

Протягом тижня надавались консультації населенню:

щодо пенсійного забезпечення – 5;

щодо надання соціальних послуг ВПО –5;

щодо оформлення відстрочки від мобілізації – 4;

щодо оновлення даних військовозобов’язаними – 4;

з сімейного права – 6;

щодо спадкування – 1.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь