Прийнято участь у заході на тему: «Формування інвестиційної привабливості громади - інструмент для залучення інвестицій в громаду та забезпечення релокації підприємств. Досвід Калуської громади»

Дата: 17.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Сьогодні 17 липня, попри всі труднощі, пов’язані із відключеннями електрики, відбувся захід на тему: «Формування інвестиційної привабливості громади - інструмент для залучення інвестицій в громаду та забезпечення релокації підприємств. Досвід Калуської громади» в рамках секції: Практики Відновлення, за сприянням Академії малих міст України.

Фото без описуУчасть у заході взяла директорка комунального некомерційного підприємства «Міловська центральна районна лікарня» Міловської селищної ради Олена Чумакова.

Фото без описуФото без описуСвоїм дуже цікавим досвідом та досягненнями громади в питаннях особливих акцентів розвитку громади із залученням релокованих підприємств, переміщених з окупованих територій України поділився начальник управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрій Соколовський.

Фото без описуНа території Калуської громади розмістилося багато релокованих підприємств різних галузей – промислові підприємства з виробництва гідравлічного та пневматичного устаткування, металоконструкцій, листового скла, міжкімнатних дверей, харчової промисловості, швейні виробництва, будівництво, підприємства соціальної сфери, сільсько-господарські підприємства. Завдяки надходженням ПДФО та коштам за оренду від релокованих підприємств бюджет Калуської міської ради в 2023 році отримав 10 мільйонів гривень доходу.

Фото без описуУ сьогоденні кожна громада, як приймаюча так і релокована, робить все можливе для відновлення та розвитку економіки та підтримки бізнесу, тому дуже важливим є досвід успішних громад.

Дякуємо пану Юрію Соколовському за цікаву презентацію та відповіді на запитання, а також за щиру готовність допомогти кожному та поділитися своїм досвідом та знаннями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь