Відновлено роботу 22 Центрів надання адміністративних послуг Луганської області

Дата: 25.07.2024 11:02
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації підведено підсумки роботи центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) області, які частково відновили діяльність поза межами своїх територіальних громад.

В області до 24.02.2022 діяли 23 ЦНАП, їх 100 віддалених робочих місць адміністраторів, 1 територіальний підрозділ та 9 мобільних ЦНАП, які здійснювали діяльність відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги».

Військовими адміністраціями проводиться робота щодо відновлення діяльності управлінь та відділів з надання адміністративних послуг (ЦНАП) для надання внутрішньо переміщеним особам Луганщини найнеобхідніших послуг поза межами їх територіальних громад за наявності доступів до відповідних реєстрів, автоматизованих систем і згідно з чинним законодавством.

Так, станом на 01.07.2024 відновлено діяльність 22 ЦНАП: Лисичанського, Сєвєродонецького, Рубіжанського, Гірського, Кремінського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського, Щастинського, Біловодського, Білокуракинського, Білолуцького, Марківського, Міловського, Нижньодуванського, Нижньотеплівського, Новоайдарського, Новопсковського, Станично-Луганського, Троїцького, Чмирівського, Шульгинського.

Робочі місця працівників ЦНАП розміщено за 33 адресами: у 30 гуманітарних хабах, за місцем розташування Рубіжанської, Біловодської військових адміністрації та на базі Центру медичної реабілітації, у 20 населених пунктах, у містах: Бровари, Ірпінь, Київ, Обухів (Київська область), Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький, Черкаси, Корсунь-Шевченківський (Черкаська область), Дніпро, Новомосковськ та с. Богданівка (Дніпропетровська область).

Крім того, літні громадяни та особи з інвалідністю Лисичанської територіальної громади можуть отримувати послуги, не виходячи з дому, за їх місцем перебування у Дніпрі та Дніпропетровській області завдяки портативному комплексу «Мобільний офіс», отриманому в межах Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Такі «Мобільні офіси» також передано Сєвєродонецькому ЦНАП в межах реалізації Програми EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», Гірському, Попаснянському, Сватівському та Білолуцькому ЦНАП – Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Протягом першого півріччя 2024 року через ЦНАП надано понад 9 тис. адміністративних послуг та майже 36 тис. консультацій.

Працівниками ЦНАП опрацьовано всього майже 14 тис. інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна.

В умовах евакуації та межах наданих доступів до державних реєстрів і систем через працівників ЦНАП можна отримати від 14 (Старобільський та Білолуцький) до 49 (Кремінський ЦНАП) видів адміністративних послуг. Серед них послуги: з реєстрів територіальних громад щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання; для ветеранів війни та членів їх сімей; щодо квартирного обліку; щодо допомоги з місцевих бюджетів; зі складання та подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно через Портал Дія; з надання субсидій та призначення пільг тощо.

Інформація про перелік ЦНАП, що відновили діяльність, адміністративні послуги, які надаються в них та контактні дані розміщено за посиланням: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/dsystem/about

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь