Участь учнів Морозівського ліцею Міловської селищної ради у ХVII Всеукраїнському конкурсу шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії РФ».

Дата: 25.07.2024 12:30
Кількість переглядів: 41

Фото без описуФото без опису

Учні Морозівського ліцею взяли участь у XVII Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії РФ».

Конкурс був проведений з метою не лише виявлення талановитих юних художників, але й підвищення їхньої правової свідомості, ознайомлення з правами людини та основними принципами демократії.

Тема конкурсу цього року присвячена десятиріччю українського опору збройній агресії російської федерації, що надає конкурсу особливої важливості та актуальності. За допомогою своїх малюнків учні висловлювали думки та почуття щодо подій, які визначають наше сьогодення, демонструючи любов до України та бажання жити в справедливому світі.

Фото без описуФото без описуФото без описуКожен малюнок є маленьким шедевром, що відображає не лише таланти дітей, а й їхнє розуміння важливих суспільних проблем. 

Дякуємо учням, які прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків "Мої права - 2024". Бажаємо й надалі творчих успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь