УЧАСТЬ ГОЛОВИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ В НАЦІОНАЛЬНОМУ ТРЕНІНГОВОМУ КУРСІ З ОСВІТИ З ПРАВ ЛЮДИНИ

Дата: 25.07.2024 16:36
Кількість переглядів: 60

Фото без описуФото без опису

21-25 липня 2024 року  голова Молодіжної ради при Міловській селищній  військовій адміністрації Новикова Ангеліна взяла участь в національному тренінговому курсі «Використання посібника Компас для освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини у формальній, неформальній освіті», який відбувся у Львові.

Громадською організацією «Центр освітніх ініціатив» у співпраці з департаментом з питань молоді Ради Європи та за підтримки Мінмолодьспорту організовано національний тренінговий курс з освіти з прав людини: використання посібника «Компас» у формальній і неформальній освіті.

Курс спрямований на навчання молодіжних працівників та працівниць впроваджувати освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини за допомогою посібника Ради Європи «Компас».

Начальниця управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Мінмолодьспорту, представниця України у Європейському постійному комітеті з питань молоді Наталія Радчук презентувала учасникам тренінгу тематику співробітництва України з Радою Європи у сфері молодіжної політики.

Окремий акцент у презентації було зроблено на питаннях імплементації Рамкової програми співробітництва між Міністерством і Радою Європи, одним з пріоритетних напрямів якої є освіта молоді у сфері прав людини та демократичного громадянства.  Також Наталія Радчук поінформувала учасників про співпрацю з Радою Європи в умовах повномасштабного вторгнення рф. Зокрема повʼязаний з цим перегляд пріоритетів та напрямів спільної діяльності, здобутки реалізації проекту «Молодь за демократію в Україні», спеціальну грантову програму  Європейського молодіжного фонду на підтримку України та досвід взаємодії з Радою Європи у питанні впровадження освіти з прав людини для молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь