Візит делегації Релігійної греко-католицької громади Успення Пресвятої Богородиці

Дата: 30.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

 

 

 

Працівники Міловської селищної військової адміністрації зустрілися із делегацією Релігійної греко-католицької громади Успення Пресвятої Богородиці, яка надала  благодійну гуманітарну допомогу у вигляді продуктів дитячого харчування та засобів дитячої гігієни для самих маленьких мешканців Луганщини.

Фото без описуАдміністрація вже не вперше співпрацює з греко-католицькою громадою, представники якої активно допомагають мешканцям Луганської області, які вимушено покинули свої домівки. Нещодавно управлінням охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради вже надано таку допомогу 22 родинам ВПО з Луганської області.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

Під час візиту гості оглянули зруйнований Романівський міст і кладовище знищених автомобілів біля м. Ірпінь, та були шоковані масштабними руйнуваннями, які нанесли ворожі війська. Відвідали кладовище зруйнованої російської техніки. Також провели молебень пам’яті загиблих від російської агресії у Храмі Святого Апостола Андрія Первозванного у м. Буча. «Нехай Христос дарує нам перемогу над уособленням зла- рф» - побажав Отець Іван.

Фото без опису

 

 

Отриману гуманітарну допомогу передано Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації в рамках укладеного меморандуму про співпрацю для подальшої її реалізації та надання родинам ВПО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь