Механізм роботи програми «Національний кешбек»- 10% вартості куплених українських товарів повертається споживачеві

Дата: 04.09.2024 12:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Українці можуть реєструватись та в тестовому режимі отримувати 10% кешбеку за купівлю українських товарів. Максимальна сума виплат — 3 тис. гривень на місяць.

Як долучитись?

  1.  Подайте заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або зверніться до його відділення. Відкрийте карту для виплати кешбеку - віртуальну чи фізичну. Список банків на зараз такий: ПриватБанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Глобус Банк, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Акордбанк.
  2.  Визначте картки, з яких будуть здійснюватись оплати за товари, і дайте згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів з вибраних карток. Персональні дані захищені;
  3.  Оновіть застосунок Дія, оберіть послугу Національний кешбек і доєднайте створену картку до програми «Національний кешбек».

 Після цього можна йти в магазин, який вже приєднався до програми «Національний кешбек», і робити покупки. Зараз кешбек вже нараховують в магазинах мереж Аврора Мультимаркет, АТБ-Маркет, NOVUS, ЕКО маркет, VARUS, OKKO, Мережа АЗК «WOG», Укрнафта, мережа Аптека АНЦ. Інші мережі і окремі магазини готуються до запуску.

 Кешбек вже доступний на 38 тисяч товарів від 600 локальних виробників. Серед них продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших українського виробництва.

Кешбек нараховується на продукцію локальних виробників, що включені у програму, за виключенням підакцизної продукції (пальне, тютюн та міцний алкоголь).

 Бета-тест триватиме близько місяця. В цей період можна надати свої пропозиції або зауваження для вдосконалення механізмів роботи програми через форму на сайті https://madeinukraine.gov.ua

За цей час:

  1.  зростатиме кількість товарів та магазинів, долучених до програми;
  2.  перевірятиметься робота технічних систем, що забезпечують роботу проєкту.

Координатором програми Національний Кешбек виступає Міністерство економіки України. В реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба України, Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр.

Технологічним партнером в реалізації програми виступає міжнародна платіжна система Mastercard. Операційним партнером проєкту є міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Деталі: https://bit.ly/3T9NGP6

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 Якщо у вас виникли запитання стосовно умов участі в програмі «Національний кешбек», телефонуйте на урядовий контактний центр за номером 1545.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь